Cât de mult rezistă o baterie de mașină?

Baterii auto

Vestea bună e că repararea unei baterii moarte este destul de economică și simplă spre deosebire de restul problemelor la mașină. Sunt câteva soluții, unele chiar gratuite, care vă vor ajuta să reparați bateria.

Pentru mașinile cu cutie de viteze manuală, nu trebuie decât să împingeți mașina pentru a o porni, să treceți în viteza a doua și apoi să dați drumul la ambreaj pentru a avea suficientă viteză. Probabil veți avea nevoie de ajutor pentru a face acest lucru. Pe de altă parte, puteți folosi o a doua mașină cu un set de cabluri de bateriei cu care să încărcați bateria suficient pentru a porni demarorul. Puteți folosi și cabluri care fac același lucru și fără o a doua mașină.

Baterii auto Goodyear
Baterii auto Goodyear

Schimbarea bateriei e mult mai ușoară decât pare. Vă trebuie doar câteva unelte de bază și un pic de cunoștințe și veți termina în câteva minute.

Cum să aveți grijă de baterie

Dacă credeți că înlocuiți prea des bateria mașinii, sunt mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a-i extinde durata de viață. Deoarece majoritatea factorilor depind de propriul stil de conducere, puteți face câteva schimbări care vă vor ajuta să profitați la maximum de următoarea baterie de mașină.

Video: Dacă faceți acest lucru, bateria mașinii dvs. va dura mai mult de două ori

În primul rând, trebuie să luați în considerare modul vostru de a șofa. Dacă conduceți întotdeauna pe trasee de murdărie accidentate și pe drumuri, pinii de contact se pot destrânge. Dacă bateria nu este bine legată, ea nu va alimenta eficient mașina. În acest caz, puteți prelungi durata de viață a bateriei doar strângând clema de fixare a bateriei (https://www.silux-auto.it) și conexiunile cablului.

Prelatele antigrindină

Ghid pentru prelate antigrindină pentru mașină

Intotdeauna ar trebui să vă gândiți cum vă puteți proteja mașină de intemperii, mai ales dacă deja ați văzut daunele provocate de zăpadă, gheață sau grindină. E absolut necesar să cumpărați o prelate antigrindină pentru mașină dacă nu aveți un garaj sau un alt loc de a păstra mașină pentru a o proteja.

Articole din aceeași categorie: